Hvorfor velge Troll Hundeskole?

Sunn balanse mellom lek og læring er et viktig mål for oss ved Troll hundeskole. Både hund og eier skal oppleve glede ved å trene mot de mål som settes. Det er viktig for oss at kursene oppleves som berikende både for hund og eier, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger fra våre elever.

Vi bruker ikke metoder med straff eller tvang. Isteden er treningen basert på hundens naturlige atferd og gjensidig kommunikasjon mellom hund og eier.

På alle våre kurs vil du finne små grupper, vanligvis 4-6 deltagere pr instruktør. I vinterhalvåret kan vi ha enda mindre grupper, for å kunne trekke treningen inn i varmen. Vi har innendørs oppvarmet lokale til trening og avslapping for både to- og firbente. Noen kurs foregår i og rundt kurssenteret, og andre ganger trekker vi ut i skogen. Det meste er innen kort gåavstand.

I tillegg til kurs i Kongsberg/Svene, reiser jeg rundt i inn- og utland og holder kurs. Deltagerne er alt fra «vanlige» hundeeiere, representanter fra hundeskoler og organisasjoner (for eksempel redningstjenester, politi/toll/security, assistansepersonell og hundeskolelærere) 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Velkommen til oss!