Sosialisering


Det er uvurderlig viktig for hunder av alle størrelser og aldre å ha sosial omgang med andre, særlig med hunder. De må lære regler om høflighet, utvikle språket sitt, og ikke minst: kose seg sammen med deg på tur med andre hunder.

Dette er ikke et kurs hvor vi trener på ferdighet og lydighet, men på livsmestring. Jo bedre sosialisert en hund er, jo bedre vil han mestre alle slags utfordringer han kan møte her i verden.

Det viktigste i en sosialiseringsgruppe er å lære å omgås folk og hunder på en høflig og trygg måte.  

I sosialiseringsgrupper går vi som regel en tur på et vel egnet sted, ofte hvor det er lite ferdsel. I starten går alle i bånd, til vi ser hvordan de går sammen. Når vi ser at de trives sammen og er høflige nok, kan vi slippe de løse sammen om vi vil, men det er ikke det viktigste. 

Etter hvert som hundene mestrer hverandre og «enkle» miljøer, kan vi oppsøke andre relevante miljøer som hundene kan lære å mestre og til og med kose seg i.   

Alle som har hatt privat time eller gått kurs hos oss tidligere, kan bli med på sosialiseringsgruppe. Gruppa møtes en gang i uka. Du kjøper medlemsskap for 3 måneder av gangen, og det koster kr 2.500,-.


Meld deg på her.